sec2.JPG2013. január elsejétől a panaszkezelés minden személy- és vagyonőr  - akár kamarai tag, akár nem - esetén  az SzVMSzK feladatkörébe tartozik. A hozzájuk beérkező panaszokat a szakmai szabályok, irányelvek alapján vizsgálják meg, így döntve el, hogy az adott őr elkövetett-e az intézkedése során valamilyen szabálytalanságot vagy sem.

Bevezetésre kerül majd a minősítési rendszer is, ami vélhetően egy idő után a fizetésekben is meg fog jelenni. (Akire több panasz van azt alacsonyabb, míg egy képzettebb és jól dolgozó őrt magasabb bérért alkalmaznak.) 

Bővebben az alábbi  videóban:

 

 

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2013.02.01. 09:25 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr815056275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Péter 007 2013.02.05. 18:21:31

Ez is sajnos nevetséges...
Pont azon kamarát képviselő emberek fogják a vagyonőröket vizsgálni, akik a kamara megalakulása óta, semmit nem voltak képesek elérni?
Nézzenek már végre magukba!
Ők már megszedték magukat az évek óta kötelezővé vált dijjakból, miközben a őrök 98%-a létminimum alatt él, és irracionális órabérekkel, legtöbb esetben feketén kénytelen még mindig dolgozni... mert ha sokat tiltakozik, akkor hozzávágják, hogy van helyette nyugdijas rendőr.
A jogszabályokkal semmi baj, de nem a már nyugdijjas tisztekkel, és rendőrségtől különböző okok miatt elküldött embereknek kellene a kamarában képviselni a vagyonőröket!
Miért?
Mert szinte minden városban összefonodnak a rendőri múlttal összekapcsolható cégesvezetők és a kamarai érdekek!
Akik velük szembeszáll azt egyszerüen "eltapossák"...
Érdekes mód arról egyszer sem hallottam, hogy miért dolgozhatnak a rendőrök vagyonőrként, magas nyugdij mellett!
Miért helyezkedhet el, ha a rendőrségtől kirugják!
Miért?
Mert mindent a volt és jelenlegi rendőrök irányitanak!
Nem buták a magyar emberek, mindenki látja, hogy él az összefonódás, és korrupció melegágya a vagyonvédelemben!
Ebben az országban ez a szakma mindig is alulfizetett lesz, és soha nem fogja elérni az európai szintet!
süti beállítások módosítása