Sokszor leírtam már, hogy időben - több hónappal a lejárat előtt -  kezdjétek el a lejáró vagyonőri igazolványotok cseréjét.

Az állásotokkal játszotok, ha nem ezt teszitek!!! :(

Levél-1.: „A barátom  biztonsági őr a …….-nél.  Őket már a sokadik vállalkozó vette át most január elsejével - tehát új szerződés stb…. -.
December közepén kezdte el csináltatni a vagyonőrijét, mert január elején  lejárt volna. A rendőrségen aláírattak vele egy nyilatkozatot, hogy addig, míg nincs meg az új vagyonőri, addig nem állhat munkában. Ott azt mondták neki, hogy menjen el fizetett szabadságra vagy táppénzre. Mivel a szabadságot nem fizetik a munkahelyén, így pár nappal később elment táppénzre, mert nem tudta mikorra lesz meg az igazolványa.

Múlt héten leadta a régi kitűzőjét a munkáltatójának, mert ugye a vagyonőri miatt az is lejárt. Ekkor azt mondták neki, hogy jelentkezzen, ha meglesz a vagyonőrije. Ma bement, elvitte bemutatni az elkészült  új vagyonőri igazolványt, ekkor közölték vele, hogy már  nem kell többet mennie dolgozni. Hívja fel az új főnökét, mert kirúgták!...”

 

Van, aki szerencsésebb:

Levél-2.: „Néhány héttel ezelőtt arról leveleztünk, hogy miképp lehetne megsürgetni a vagyonőri igazolvány cseréjét. Ez volt kb. 5 hete.  Mos már a 8. hétben járok, de még mindig az igazolványra várok.  Ez azért felháborító ahogy elszórakoznak a kártyagyártással! Most egy hete, hogy rákérdeztem a rendőrségen, hogy hol tart a folyamat.  Csak annyit tudtak mondani, hogy a kártya elkészült és postázás alatt van! Már 1 hete küldik a kártyát! Én nem tudom, hogy milyen posta hozza, de a biciklis futár előbb ideért volna.
Tapasztalat: A kártya lejárta előtt  jóval be kell adni a kérelmet a megújításra, mert a szervek malmai kicsit lassan őrölnek.
A munkám szerencsére még megvan, bár a főnököm - aki nagyon rendes, nagyon megértően viszonyul e problémámhoz -  már nem sokáig  tudja tolerálja a dolgokat, míg nincs vagyonőrim, addig áthelyezett más beosztásba…. ”


 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2012.02.02. 14:10 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr484050921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása