Sok álláskereső, kevés állás, becsapós hirdetések:

Levél: „Már régóta szúrja a szememet az, hogy az álláshirdetések rovatai tele vannak szurkálva tanfolyami hirdetésekkel! Nem lehet ez ellen tenni valamit?

Egyrészt e hirdetések helye az oktatási rovatban lenne - szerintem -. Másrészt ezeket olvasni kifejezetten bosszantó több dolog miatt is:

Amúgy is túl sokan vagyunk, minek minden egyes munkanélkülit vagyonőrré képezni? A túlkínálat miatt alacsony az órabér, rosszak a körülmények! És még azzal csalogatnak, hogy egyből munkát is adnak már a tanfolyam ideje alatt…! Valójában meg normális állást találni nagyon nehéz! Főleg olyat, ahol minden tényező rendben lenne: bér, ruha, bejelentés, pihenő…stb. Nagyon de nagyon sok hátrányos dolgot el tudnak követni ellenünk a munkaadók, mert egy állásra tíz, húsz jelentkező is akad rögtön!

És itt a következő probléma: Minek adják fel a munkáltatók a hirdetéseiket többszöri megjelenéssel, ha egyszer mindenki tudja azt, ha az a meghirdetett állás valós, akkor  nagyon hamar, szinte órák alatt betöltődik!?! Ha pedig nem, akkor ott valami probléma van…

Most már csak egyet nem tudok: A munkakeresők miért az állást kínál rovatban hirdetik magukat?”

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.08.18. 19:10 Szólj hozzá!

Címkék: levelek

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr853163366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása