VV Laci állítása szerint a cégétől elpártoltak a megrendelők.

„A helyzet az, hogy bizonyos értelemben nem tett jót nekem az ismertség. A biztonsági cégem ügyfélkörében ugyanis nem számít jó pontnak, hogy ennyit vagyok a reflektorfényben. Megrendelőim 70 százaléka a felsőbb körökből került ki, ők pedig sokat adnak a diszkrécióra.

Azt nem mondanám, hogy haldoklik a cégem, hiszen eseti megrendelések folyamatosan akadnak, de az igaz nagy halak elkerülnek. Ha összegesítem a dogot, akkor az öt hónap alatt hozzávetőlegesen 20 millió forint árbevételtől estem el, de sajnos ez az összeg hónapról hónapra újabb milliókkal gyarapodik”

Ezekre a dolgokra azért kicsit előbb is gondolhatott volna! :( Teljesen hihető, hogy a megrendelők számára nem egy mindenki által ismert, sunyi jelzővel illetett, pánikbeteggé vált testőr a legnyerőbb. Szerintem élete egyik legrosszabb lépése volt, hogy jelentkezett az RTL „műsorába” . Ő volt az az ember, akinek volt vesztenivalója, mivel már elért valamit az életben – hát e „játék” során ezt  most sikeresen el is vesztette.  

És mióta kijött a villából, olyan dolgai vannak, hogy az valami döbbenet. Pl. egy ilyen bugyis nyilatkozat után ki a fene veszi őt  még komolyan?

 

 

 

 

Idézet: http://www.hir24.hu/szines/2011/06/01/vv-laci-20-milliot-bukott-a-valovilag-miatt/~~bulvar

Fotó: RTL Klub

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.06.04. 20:00 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr302957363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szenyo 2011.06.06. 15:41:47

Semmi értelme nem volt jelentkeznie a VV-be...
Biztos anyagi egzisztenciája volt,biztos megrendelői.
Többet ártott ez neki mint használt,hogy bement bohóckodni abba a színvonaltalan műsorba!
süti beállítások módosítása