Tegnap a neten bolyongva a következő álláshirdetésbe botlottam:

„Személy- és Vagyonőrt keresünk:

Vagyonőröket keresünk azonnali kezdéssel üzletek őrzésére! Fix jövedelem + prémium. Vagyonőri végzettség nem szükséges (de előnyös).
Jelentkezés fényképes önéletrajzzal a következő e-mail címen: ……………

Jelentkezési feltételek:

- Büntetlen előélet

- Érvényes személyi igazolvány

- Angol nyelvtudás előny”

Nem tudom, hogy mit akarhatnak a jelentkezők érvényes személyi igazolványával. A vagyonőri állásoknál a feltétel az érvényes kamarai illetve vagyonőri igazolvány szokott lenni. (Hiszen ezen igazolványok megléte nélkül a jelenleg érvényben levő vagyonvédelmi törvény szerint nem lehet vagyonőrködni!) És bizony a bolti biztonsági őri állás betöltéséhez szükség van a vagyonőri végzettségre - szerintem -!  

Csak annyit tudok javasolni, hogy mindig mindenki nagyon gondolja át azt, hogy mikor, hova, és kinek is küldi el a fényképpel ellátott, személyes adataival telezsúfolt önéletrajzát!!!

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.05.01. 08:42 1 komment

Címkék: hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr92868441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rozsanna 2011.05.02. 06:47:07

milyen prémium? vicces
süti beállítások módosítása