A Vállalkozók Napját 2010. december harmadikán  - immár tizenkettedik alkalommal - rendezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ). E rendezvénysorozat keretein belül Kármán András a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, Demján Sándor a VOSZ ügyvezető elnöke és Csicsáky Péter a VOSZ soros elnöke 68 embernek adta át az Év Vállalkozója Díjat.

A kitüntetettek között volt Német Ferenc  -  a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói  Szakmai Kamara elnöke  - is.

Német Ferenc szerint az „év vállalkozója” cím nem csupán az általa végzett munkát ismeri el, hanem mindazokat is méltatja, akik a kamarai rendszeren belül vagy azon kívül a magánbiztonsági ágazatért dolgoznak. Hozzátette: „az ágazatban tapasztalható feketemunka felszámolása, a tisztességes, béreket és járulékokat kitermelni képes vállalási árak bevezetése és a hazai szereplők versenytörvényt nem sértő priorizálása mind olyan célok, amelyekért már eddig is sokat tettünk, de nem eleget. A díj megerősít abban, hogy jó irányba tartunk, bízom benne, hogy a kétkedőket is elszántabb munkára fogja sarkallni!”

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.12.08. 07:18 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr322501229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

image00 2011.03.29. 11:53:52

Ezért tart itt ez az ország,mert ilyen emberek osztogatják egymás között a dijjakat.
süti beállítások módosítása