Az állásokat meghirdető a megadott freemailes címre a jelentkezőktől a fényképes önéletrajzuk mellett még a személyi igazolványuk, a lakcímkártyájuk illetve egy közüzemi számlájuk színes (csakis színes jó neki!) másolatát is kéri. Teszi mindezt állítása szerint azért, hogy ezáltal ki tudja szűrni azt, hogy ki gondolja komolyan a munkát és ki az, aki nem.

Erre a hirdetésre - amelyet most eredeti helyesírással le is közlök - tegnap hívták fel a figyelmemet:

 

Tisztelt Vagyonőr Kollégák!

Személy és Vagyonőröket keresünk hosszútávra! Munkaidőbeosztás: 24/72 24/48 12/24 Bérezés: 480-570-ig Telephely,irodaház,értékszállitás,illetve portaszolgálat és recepcióra keresünk vagyonőr kollégákat! Jelentkezés módja: fényképes szakmai önéletrajz! Illetve az e-mail címben csatolni kérném, egy másolatot a személyigazolványról,lakímkártyáról,egy közüzemi számlát tartalmazzon( gáz/villany) elől és hátoldalát is! (lehetőleg mobiltelefonnal,vagy fényképezőgéppel lefotozva)

Szinesen kérem a dokumentumok lefotózását!

Ezekre azért is szükség van,így kitudjuk szűrni ki gondolja komolyan a munkát,és ki az aki nem! Aki megfog felelni telefonon ki lessz értesítve, azonnali munkakezdés!

Önéletrajzokat a kiírt e-mail címen várjuk: .....@freemail.hu

Tisztelettel: ...........”

 Háááát én nem jelentkeznék rá…. ÉS TE??

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2012.01.26. 09:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr643830868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása