Idén is várják a Pest megyei személy- és vagyonőröket, biztonságtechnikai szakembereket, magánnyomozókat és családtagjaikat egy egész napos baráti találkozóra.

A rendezvény Domonyvölgyben, a fogathajtó világbajnok testvérpár „birodalmában”, a Lázár lovasparkban lesz 2010. július 4-én 9-től 17 óráig.

A vendégeket látványos programmal, felnőtteket és gyermekeket szórakoztató rendezvényekkel, élőzenével várja a Pest megyei kamara elnöksége, s egyben mindenkit meghív ebédre is.

A rendezvényen mintegy ezer fő fogadására van lehetőség!

A regisztrációnál fel kell mutatni a 2010-re érvényes kamarai igazolványt.

A helyszín gépkocsival a (régi) 3. számú főúton érhető el. Budapest felől haladva Gödöllő után kb. 8 kilométerre tábla jelzi, hogy hol kell lekanyarodni. Autóbusszal a budapesti Stadion autóbusz pályaudvarról, vagy a gödöllői autóbusz állomásról illetve a szökőkúttól induló, általában 20-30 percenként közlekedő járatokkal közelíthető meg.

Jelentkezni június 25-ig lehet a 06-30-215-5110 telefonszámon (figyelem! Nem a kamara szokásos számán), vagy írásban a Pest Megyei Szervezet 1044 Budapest, Nyárfa u. 45. postai vagy a pestmegye@szvmszkpm.hu elektronikus címen, illetve a 06-1-273-0640 fax-számon.

Kérik, hogy a jelentkezésnél tüntessék fel a nevüket, az igazolványon lévő kamarai azonosító számukat (1301….), és hogy a jelentkezővel együtt még hányan jönnének (egy családból legfeljebb 5 fő).

Az igényeket jelentkezési sorrendben tudják figyelembe venni, addig, amíg van hely.

Visszajelzést adni nem áll módukban, de ha valaki telefonon érdeklődik, tájékoztatják, hogy tudják-e fogadni.

Ha a jelentkezési határidő lejárta előtt betelne a létszám, ezt a www.szvmszk.hu honlapon, a Megyei szervezeteket/Pest/Rendezvények oldalon leközlik.

Kellemes időtöltést, jó szórakozást!

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.06.01. 16:48 Szólj hozzá!

Címkék: kamara

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr892048276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása