Levél: „A hirdetés, ami felkeltette az érdeklődésemet – mivel furcsának találtam, hogy valaki pénzt kérjen ilyen indokkal,  ráadásul konkrét név, s elérhetőség megjelölése nélkül - , így  szól:

 

Ausztriába keresünk   biztonsági őröket!!! A munka  június elsején kezdődne, pályázati úton lehet jelentkezni rá. A pályázat elkészítési költsége 9000 forint. Jelentkezés:  e-mailben,  csatolva a vagyonőri  bizonyítványt és a fényképes önéletrajzot. Az elbírálás 10 munkanapon belül történik. A pályázat elkészítési költségét a megadott  számlaszámra lehet befizetni! Kérjük, a befizetésről szóló igazolást őrizze meg!
Kérjük a közlemény rovatba írja be: pályázati költség!!!
Telefonos és e-mail elérhetőség szükséges.
A fizetés várhatóan kb.  1500 euró.
A szállást a munkáltató biztosítja!


Nem tudom, hogy mit gondolt a hirdető? Hogy a munkát keresők csak úgy átutalnak  majd neki kilencezer forintot, s azt se tudják kinek, s miért? „

 

Továbbra is csak azt  lehet tanácsolni, hogy pénzt  egy esetleges állásért sose fizess! (Bármilyen okra  hivatkozva is kérjék azt: regisztrációs díj, pályázati költség, adminisztrációs költség.... stb....stb...)

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.05.13. 10:54 2 komment

Címkék: hirdetés levelek

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr121999339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tboy1 2010.05.13. 14:32:04

4honapja keresek állást. Az Expressben szinte csak olyan állásokat találok amiknél vagy fel se veszik atelefont vagy átverösek.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.05.16. 10:25:17

@Tboy1: Jah, a távmunka meg ügynöki vagy telemarketinges szar. Az Expressz megérett a törlésre.
süti beállítások módosítása