A Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete már megalakulásakor 1998. novemberében elhatározta, hogy lehetőséget kell teremteni a nehéz helyzetbe került kamarai tagok és családjuk megsegítésére.

Az akkori jogszabályok még nem tették lehetővé a kamara ilyen irányú tevékenységét, ezért három magánszemély:

 

         Kozma Sándor

         Kozma Tibor

         Sánta Károly

 

megalapították a „Vagyonőr Alapítványt”, melynek működéséhez, céljai megvalósításához a kamara minden évben jelentős összeggel járul hozzá.

 

Az alapítvány hamar ismertté vált tagjaink körében.

Évről-évre egyre többen vették igénybe az alapítvány nyújtotta segítséget.

Az utóbbi 5 évben a „Vagyonőr Alapítvány” 4.050.000.- Ft-ot fizetett ki elhunyt vagyonőrök családtagjainak, illetve azoknak a vagyonőröknek, akik önhibájukon kívül nehéz helyzetbe kerültek.

 

Az alapítvány kuratóriuma igyekszik – a lehetőségek keretén belül – minél komolyabb segítséget nyújtani.

 

2008. és 2009. években ezen az alapítványon keresztül juttatta el segélyeit a rászorultaknak az Országos Szervezet is.

Ezen kívül 2007-ben a Pest Megyei Szervezet és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezet is segélyezés céljából igénybe vette az alapítványt.

 

Évről-évre egyre több kérvény érkezik, az utóbbi időben azonban elszaporodtak az olyan irányú kérelmek, amelyek inkább szociális jellegűek, de ez nem az alapítvány profilja.

 

Megkérjük tisztelt tagjainkat, hogy ha igénybe kívánják venni a „Vagyonőr Alapítvány” segítségét, az alábbi okmányokat küldjék be a kamarához :

 

Halál esetén:

         kérvény,

   halotti bizonyítvány,

 

Egyéb esetben:

        kérvény,

        igazolás (pl. időszakos keresőképtelenségről)

        munkahely javaslata

 

A kamara és az alapítvány kuratóriuma továbbra is megpróbál minden segítséget megadni vagyonőreinknek és családjuknak ahhoz, hogy nehéz helyzetükön enyhíteni tudjon.

 

Info forrása: http://www.szvmszk.hu/index.php?pg=alapitvany

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.03.13. 13:17 2 komment

Címkék: kamara vagyonvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr201836533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tami1x 2010.03.16. 21:24:20

szinte a szivem szakad akamaránk jó lelküségéből csak a kérdésem tőbb mind 500.000 MFT az éves tagdij ami összeségébe be kerül és az hová tünik?Úrak ne abból induljana ki hogy az út egyik oldálán mindeki okos és lenyulós,amásikon hülyék és rabszolgák !!!

B.andras 2010.05.10. 05:28:01

Erröl se tudtam eddig.Kösz az infót!
süti beállítások módosítása