Őrző-védő kutyák

Néhány héttel ezelőtt egy olyan helyen jártam, ahol a terület őrzését végző kutyus nyakába szinte bele volt nőve a nyakörv. Ezután a megrázó „élmény” után határoztam el, hogy írni kéne a vagyonvédelemben dolgozó kutyákról is, hiszen ők is törődésre, szeretetre vágyó élőlények. S sajnos van - ahogy a fenti példa is mutatja -, hogy a minimális gondoskodást sem kapják meg azoktól az emberektől, akikre rá vannak bízva.

Pedig ha megnézzük a következő képeket, akkor még a fotókon is átjön az - Andrell László szavaival élve -, hogy „a kutyáknak lelkük van”.)

.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 .

 

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

(Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Andrell Lászlónak – Biztonsági Kft. - Kaposvár ügyvezető igazgatójának -  azért, hogy a képeket a rendelkezésemre bocsátotta.)

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.05.11. 19:05 2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr982896425

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Richard Quandt - JÓL VIGYÁZZ A KUTYÁDRA 2011.05.12. 12:39:24

Gyakran mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja – s ezek az állatok valóban figyelemreméltó teremtmények. Könnyedén megtanulják az ember 50–75 szavát és némi gyakorlással akár 200 kifejezést is megértenek. Különféle módon képesek kif...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása