…… a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra… a végeken nincs pénz semmire….”

 

Egy rendőr őrnagy elkeseredett hangvételű nyílt levele:

 

"Tisztelt" Miniszterelnök Úr!

Jó lenne, ha felébredne, és kicsit körbenézne, valamint abbahagyná a ködösítést!!! Pont olyan semmirekellő, mint az elődei voltak, akiket annyit pocskondiázott!

Mit papol itt közbiztonságról???

A sok birka meg beveszi, csak nekik nincs rálátása a dolgokra.

Még hogy kiemelt támogatás a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában! Valójában mindenkitől elvonás, csak a kedvenc terrorelhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek szájnak ingere.

Amennyiben az időm engedi, majd megválaszolom azt a kedves levelet, amit küldött a semmiségi törvénnyel kapcsolatban.

Bár tudom, hogy valamelyik segg- avagy talpnyalója fogja elolvasni, és nem is meri átadni Önnek, de reménykedem, hogy valahogy eljutnak a soraim Önhöz.

Ha esetleg nem mondták Önnek, a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra.

Mint azt az egyetlen valamirevaló tábornok le merte írni, a végeken nincs pénz semmire (értsd: papír, WC papír, tolmács, szakértő) a maga által létrehozott TEK nevű semmirekellő társaság meg Q7-es Audikkal furikázik! VÉRLÁZÍTÓ amit művelnek !!

A helyi szerveknél az őrmesterek 80 -100 ezer forintot keresnek (ebből éljen meg a sok megélhetési politikus, mint a Lázár haverja) amiért elvárják, hogy friss, fitt, művelt, pihent és mindig hadrafogható legyen.

A TEK-nél pedig ugyanezen őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető. Közben pedig SEMMIT NEM CSINÁLNAK!!! Ne feledje, ezek az emberek közülünk mentek oda, és elmesélik, hogy egész nap sportolás, uszoda, lézengés a program. Hiába akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük!!! VICC!

Na ez a magyar közbiztonság!

Bajusz Ferenc r. őrnagy

 

A fenti írás a  Facebookon jelent meg néhány nappal ezelőtt. 

A levél írója a levél közlését követően „bocsánatot kért, mint írta, néhány ott - mármint a TEK-nél  - szolgáló értékes embert is megsérthettem, akiktől ezúton kérek elnézést, nem ellenük, hanem egy totálisan igazságtalan rendszer ellen merészeltem szót emelni. Beszélhetnénk most a tanárok, nővérek, stb. nevében is". Bajusz a levelében leírtakra utalva feltette a kérdést: Melyik sor nem igaz? Régen csak hülyének néztek, de most már el is várják, hogy hülye legyél - jegyezte meg. Az őrnagy egyébként azután írt nyílt levelet, hogy Ármós Sándor Pest megyei rendőr-főkapitány rendkívüli gazdasági nehézségekre hivatkozva megszorító intézkedéseket rendelt el. A rendőri költségvetéséből ugyanis 20 milliárd forintot zárolt a kormány.”

 

(Idézett rész forrása: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=412758 )

Szerző: EdinaEdina  2011.04.14. 18:40 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr302826370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EdinaEdina · http://edinaoldala.blog.hu/ 2011.04.14. 19:33:53

ÁLLÁSAJÁNLAT: Vagyonőröket keresnek!
Budakalászi, Csömöri és Törökbálinti objektumokba keresnek vagyonőr munkatársakat, azonnali munkakezdéssel.
Fiatalos, szakképzett, tapasztalattal rendelkező vagyonőrök jelentkezését várják!
Elvárásaik:
• OKJ Vagyonőri igazolvány, Kamarai tagság
• Sportos fizikum, aktív sportélet
Minden kérdéssel keresse: Jankulár László 06 20 8282 056
E-mail cím: laszlo.jankular@ormester.hu, info@ormester.hu

tiger25 2011.04.15. 11:13:15

Kedves rendőr őrnagy.
Nem értem a panaszkodását, kevesli a havi 100 ezres fizetést? Hát akkor képzelje el aki havi 50-60 ezerből kell hogy meg éljen. A másik meg mire akarnak nagyobb fizetést? A korrupció folyik a rendőrségeknél is. Erre láttam konkrét példát is és még maguk akarnak nagyobb fizetést ne vicceljen már. A legnagyobb bünözöket miért nem merik elfogni? Én meg mondom azért mert tömik a maguk zsebeit hogy csukott szemmel járjanak. És ne mondja hogy nem így van, hiszen az átlag ember is tudja ki a maffiozó és ki a kis pitiáner bünözö. Ennyit a rendőrségről!!!!
süti beállítások módosítása