Ebben az évben is biztosítja a Pest megyei kamara elnöksége a kedvezményes kempingezést tagjai és azok – vele együtt élő – családtagjai számára Pilismaróton, a Pilismarót-Alexandriai önkormányzati kemping területén.

A festői környezetben kellemes pihenésre van lehetőség. Az élő Dunában kijelölt strand várja a látogatókat a kemping területén, s a környékbeli öblökben, tavakban szintén van fürdési lehetőség. Szabadidős programok szervezhetők, a környéken és az erdészeti utakon gyalogos kirándulásra vagy kerékpártúrákra indulhatnak a kempingezők. A táborhelyen szalonnasütésre, bográcsozásra is van lehetőség. Hétvégén élőzene szól. A horgászengedéllyel rendelkezők itt is hódolhatnak kedvenc sportjuknak. A Dunára, s – mérsékeltebb áron – az öblökre is váltható napijegy. Azonban érdemes megfontolni, hogy aki több napot akar horgászással tölteni, jobban jár, ha éves jegyet vált, mert annak ára néhány nap alatt megtérül. A kirándulók átkelhetnek a  - szintén túralehetőségeket kínáló – túlpartra az óránként induló szobi komppal (a komp gépkocsit is szállít), vagy felülhetnek a péntektől vasárnapig közlekedő kishajóra.

A sátrat a kempingezőknek kell vinniük! A kemping területén büfé működik, ahol ital, sültkolbász, palacsinta, megbeszélés alapján egytálétel kapható, a közvetlen szomszédságban lévő közértben intézhetők a bevásárlások. A szintén a kemping mellett található üdülőben elő lehet fizetni étkezésre (reggeli 400, komplett ebéd 800, vacsora 700 Ft).

A táborhely Budapesttől 50 kilométerre található. Elérhető gépkocsival a 11. számú főúton, vasúttal a Nyugati pályaudvarról Zebegény megállóig kell utazni (a vonatok minden nap óránként indulnak), a Volán buszok az Újpest-Városkapu autóbusz-állomásról közlekednek. A kemping megközelítése: Pilismaróton a templomtól Esztergom irányában haladva mindegy 100 méter után, a HONI élelmiszerboltnál jobbra kell fordulni, majd kb. 3 kilométert megtenni egyenesen a Duna öbölig. Itt az EON, Alexandria Panzió táblánál jobbra, az Akácos útra kell kanyarodni, majd a telefonfülkénél balra fordulni a Duna felé, a Rév utcába.

Jelentkezni a 06-30/215-5110 telefonszámon lehet. Kérik, hogy vegyék figyelembe, hogy az adott héten csütörtök délig jelentkezők leghamarabb szombattól vehetik igénybe a kempinget, azonban későbbi időpont megjelölhető (például a következő hét hétfőtől kívánnak nyaralni). A jelentkezés feltétele az érvényes kamarai igazolvány, amit a kempingben és a strandon is be kell mutatni. Jelentkezéskor közölni kell a kamarai tag nevét, lakcímét, személyazonossági és kamarai igazolványának a számát, a vele érkező családtagok nevét, születési adatait és lakcímét.

Az ott-tartózkodás időtartama nincs korlátozva. A szükséges díjakat – sátorhely, strandbelépő, a szociális helyiségek (zuhanyozó, WC), ivóvíz, villany igénybevétele, sőt a naponta és fejenként fizetendő idegenforgalmi díjat is – a kamara fizeti.

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.06.03. 12:32 2 komment

Címkék: kamara

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr212053167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Timi30 2010.06.18. 18:25:06

Helló érdeklődnék,hogy csak pestiek mehetnek?

EdinaEdina · http://edinaoldala.blog.hu/ 2010.06.19. 11:45:18

@Timi30: Szia! :) Ezt csak a Pest megyeiek vehetik igénybe.
süti beállítások módosítása