Most  néhány olyan oldal elérhetőségét adom meg, melyeken kicsit "lenyomozhatod" azt a munkaadót,  amelyikre kíváncsi vagy!

 

1. FEKETELISTA

www.feketelista.hu

"Több mint 400.000 cég sok ezer ügyéről tájékoztat a www.feketelista.hu címen elérhető honlap, amely 11 nyilvános állami nyilvántartás adatait hozza egy platformra, a cégek adószáma alapján. A használt nyilvántartások körébe tartoznak az adóvégrehajtások, a csődeljárások, a verseny-felügyeleti- és munkaügyi elmarasztalások, valamint a cégnyilvántartásban szereplő adatok is.

Az első 30 keresés ingyenes, ezt követően vannak ingyenes és fizetős szolgáltatások, például aki a vevőiről megjelenő információkra kíváncsi folyamatosan, annak elő kell fizetnie erre.

Kereshetsz cégnév, adószám, illetve újdonságként már cím szerint is.



2. APEH

Itt nézheted meg, hogy az adott munkáltató szerepel-e az APEH  "végrehajtási eljárás alá vont adózói listáján"
http://www.apeh.hu/adoslista/vegrehajtas_alattiak/vegrehejtas_alattiak_lekerd



3. CÉGFÜRKÉSZ

http://www.cegfurkesz.hu/

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A személy- s vagyonvédelem területén dolgozóknak még a következő oldalra is érdemes bekukkantaniuk:

SECURIFOCUS: http://www.securifocus.com/portal.php?pagename=cegadatbazis

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.01.10. 18:13 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr671661428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tami1x 2010.01.11. 18:36:33

ezek a listán szereplők csak nevetnek ha 5millát zsebre tesz és bukik tulóra ki nem fizetés be nem jelentés stb a birság max 500000FT talán kifizetik alakitanak új céget újra kezdődik évente akár 2x is!őrdögi kör.DE ha bünti 3év azzonali börtön tárgyalás nélkül telje vagyoni elkobzás szélesseb családon belül talán meg tisztulna és talán tiszteségesé válnának a cégek
süti beállítások módosítása