- Áldozatok jelentkezését várja a rendőrség -

 

Egy sajnos szinte már mindennaposnak, megszokottnak számító hír a vagyonvédelem területéről:

„Megalapozott gyanú szerint egy 31 éves férfi a Bartha-Véd Kft  nevében biztonsági őri állás ígéretével - amiből „természetesen” semmi sem lett - a jelentkezőktől tanfolyami díj címén  11.000 és 40.000 forint közötti összegeket szedett be.  A rendőrség jelenleg 23  átvert álláskeresőről tud. Az eddigi feltételezések szerint az elkövető Nyíregyházán, Újfehértón és Nagyhalásziban tevékenykedett, de az sincs kizárva, hogy esetleg még máshol is folytathatta „áldásos tevékenységét”.

A rendőrség kéri, hogy akit hasonló módon megkárosítottak, vagy az üggyel kapcsolatban valamilyen információval rendelkezik, hívja az Érkerti Rendőrőrsöt a (42) 414-366 telefonszámon vagy a 107-et!”

 

Mit lehet ehhez hozzáfűzni?  Nagyon mocskos dolognak tartom azt, amikor bajban levő emberektől csalják ki az utolsó pénzecskéjüket. Viszont az sem ártott volna, ha a pénz átadása előtt az áldozatok kicsit jobban utánanéznek néhány dolognak. :(

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.02.17. 16:01 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hirdetés

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr352668236

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Página de Internet recomendada 2018.07.28. 00:50:28

Fürdőszoba berendezése - Lakberendezési ötletek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása