Annak idején a Való Világ első részébe még bele-belekukkantottam - talán az újdonság varázsa miatt :) -. Aztán később már egyáltalán nem néztem, mivel nem igazán tud izgalomba hozni az RTL által rabságra és összezártságra  ítéltetett „szereplők” lelkizése, kínlódása, tipródása… valahogy nem  érdekelnek a VV Gigik, Pipik és Palik.  S sajnos a leányzók „véletlen” cicivillantásai sem hatnak rám olyan elementáris erővel, hogy ezért órákon át bámuljam őket.

Hogy most mégis erről a „műsorról” írok, annak az az oka, hogy a Való Világ 4 eddigi beszavazottjai között van egy biztonsági őr és egy testőr is.

A szervezők az összesen  több mint 6000 jelentkezőből  - az első benyomások alapján - 500 embert választottak ki, őket behívták egy hosszasabb beszélgetésre, amit aztán még egy újabb válogató követett. S akik még ezt az akadályt is sikeresen vették, azokra szavazhatnak a nézők.

A versenyzők közül rögtön a legelső alkalommal a biztonsági őrként dolgozó Nagy Alekoszt szavazták be villába.

A legutóbbi - hetedik - beszavazást pedig a testőrként, biztonsági tisztként dolgozó dr. Lázár László nyerte. (Mellesleg a Ju Jitsu és a katonai közelharc mestere, az International Operation Security Academy vezetője, az  első hazai testőrbajnokság  győztese.)

Na, ő az, akit nem igazán értek, hogy miért jelentkezett a Való Világba?!? Vajon mi motiválhatta?  Azokat még megértem,  akik a nyeremény reményében tették meg ezt a lépést, mert így szeretnének segíteni magukon illetve a családjukon.  DE dr. Lázár mi a fenét keres egy ilyen műsorban? Régebben volt a  Pokol hete vagy valami hasonló fedőnevű kiképzős reality show, s abban is  láthattuk őt, mint kiképzőt. Ez alapján már az is az eszembe jutott, hogy valami csalafinta trükk révén esetleg az RTL juttatta be Lászlót… de ez ugye  nem lehetséges, mert a nézők szavaztak.  Vagy esetleg üzleti fogás  - reklám - lenne  a részéről az, hogy most ő ebben a műsorban szerepel?  Így akarná reklámozni a vállalkozását, a tanfolyamaikat? Vagy ennyire unatkozna?

Szóval nem igazán értem.

Nem álltam meg, s szakmai fórumon is felvetettem e témát, a hozzászólások írói sem igazán helyeselték a dolgot.

Néhány a hozzászólások közül:

„igazán „komoly” ember lehet...”

 „Ő nem az ISOA-s testőrképző vezetője? Szerintem ő az. Kicsit gáz szerintem, bár személyesen nem ismerem.”

 „A TESTŐRÖK INKÁBB MARADJANAK FEDÉSBEN, MERT HA JAMPISKODNAK KOCTÁZTATJÁK A VÉDETT SZEMÉLY BIZTONSÁGÁT.”

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.11.28. 09:18 1 komment

Címkék: való világ

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr572478297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balikokok 2010.11.28. 11:41:44

Edina nem nézed a női melleket?Ezt sose gondoltam volna rolad!
süti beállítások módosítása