Levél:

"A segítségüket szeretném kérni abban, hogy minél előbb új és szerető gazdát találhassak Luna nevű közepes termetű, kopó keverék,  szuka kutyusomnak. Tavaly decemberben találtam séta közben a XVI. kerületben egy dobozban a vonatsínek között  - ahol vonat is jár rendszeresen -.

Úgy gondoltam, hogy megtartom, másik kutyám mellé, mert jól jött neki a társaság. Azonban családi ok miatt nem tudjuk fedezni két kutya tartásának a költségeit. Éppen a költözés küszöbén állunk, és nem szeretném a kutyust az Illatos úti telepre vinni, mert majdnem biztos vagyok benne, hogy nem talál 2 hét alatt új gazdára.

A kutya adatai: 2 hónaposan találtam, így mostanában múlt egy éves. Volt már vemhes is, 4 kölyköt ellett, azoknak rendben találtunk gazdát. Kiskorában valószínűleg bánthatták, mai napig nem tűri a nyakán a nyakörvet, egyedileg tervezett és megvarrt hámmal sétáltatható (természetesen az új gazda megkapja a kutya felszerelését is). Nagyon okos, játékos, kedves, de rendkívül félénk kutya, nehezen szokik hozzá más kutyák társaságához. Termetéhez képest elég sokat eszik mivel sokat is mozog (az állat súlya 12-13 kiló). Oltásait rendben megkapta, ivartalanítva nincs. Budapesten, a XVI. kerületben nézhető meg.

Tel: 06 - 20 - 315 - 51 - 44"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Szerző: EdinaEdina  2009.12.13. 10:40 Szólj hozzá!

Címkék: levelek kutyák

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr711593644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása