- A legkisebb is számít? -

Alvállalkozókhoz szervezi ki a Tesco a vagyonőreinek jelentős részét. A kiszervezés első fázisa már tavaly lezajlott, most az 5000 négyzetméteres boltjainak alkalmazottai retteghetnek.  Azáltal, hogy az őrök alvállalkozókhoz kerülnek, van rá esély, hogy még tovább fog nőni a kiszolgáltatottságuk.

Pár héttel ezelőtt -  augusztusban - azért került a figyelem középpontjába az üzletlánc, mert az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) munkajogi szabálytalanságokat talált náluk. (Valószínű, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy  a dolgozóik közül most akit csak tudnak kiszerveznek. Ezáltal ugye - ha esetleg ismét munkaügyi ellenőrzéseket kapnának, akkor - már nem a Tesco, hanem az alvállalkozó viszi majd a balhét.)

 

  „Akciókban dúskálunk, s megment minket a Teszkó.”:

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.09.06. 19:02 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr603207210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása