Levél: „Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy tulajdonképpen mi is a helyzet a kamarai tagsággal kapcsolatban? Sajnos erre a kérdésre sem a rendőrségen, sem pedig a kamaránál nem tudtak a számomra kielégítő választ adni. A kamarát még megértem, mert nekik esetleg anyagi hasznuk van a hallgatásból, de az igazolványt kiadó rendőrséget nem igazán értem, hogy miért nincsenek tájékoztatva. Szóval akkor most kötelező belépni a kamarába vagy sem? (Az igazolványomat most júniusban kaptam meg.)

Meg mi az a napló, amit a rendőrségen kell hitelesíteni, hol lehet azt beszerezni, egyáltalán kell-e a munkavégzéshez?

Még a munka csak a jövő homályába dereng, de kérdés, hogy egyáltalán megéri-e ez az egész, mert idáig csak a pénzt vitte a sok procedúra. (Csak azért, hogy végre munkám legyen.)”

 

1., A vagyonvédelmi törvény módosítása értelmében 2012. január elsejétől fog megszűnni a kötelező kamarai tagság. Tehát idén még kötelező a kamarába belépni.

2., A kérdező szerintem a szerződés nyilvántartó naplóra gondolhatott.

Az alkalmazottként dolgozó őröknek nem kell semmilyen naplót hitelesíttetniük a rendőrségen. Viszont a vállálkozásoknak/vállalkozóknak  kötelező ezt  vezetniük.

A napló - ingyen - letölthető innen:  A szerződés nyilvántartó napló letöltése... (A lapokat kinyomtatás után - a rendőrségi hitelesítéshez - sorszámozni kell. A hitelesíttetés is ingyenes.)

 

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.07.17. 10:10 Szólj hozzá!

Címkék: levelek

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr633073785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása