A levélírók nagyon sokszor fordulnak hozzám a következő kérdéssel:

Levél: „Hosszas várakozás után ma végre megkaptam az Országos Igazságszolgáltatási Tanácstól a várva várt papírt. A rajta levő szöveget viszont egyáltalán nem értem. Azt írják, hogy „nincs megfelelő gondnoksági ügy a megadott kérelemhez”. Ez most mit jelent? Ez most jó vagy rossz nekem?”

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

  

A „nincs megfelelő gondnoksági ügy a megadott kérelemhez” az azt  jelenti, hogy a kérdező az OIT nyilvántartásában nem szerepel,  nincs gondnokság alá véve. Tehát ez a jó válasz azok számára, akik ki szeretnék váltani a vagyonőri igazolványukat.

VÁLTOZÁS: 2012. január elsejétől a cselekvőképességi igazolást kiadó  hivatal neve megváltozott, már nem Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatala - tehát már nem OITH - . Az új név: Országos Bírósági Hivatal - OBH -!!!!

 

Cselekvőképesség igazolása I.:

http://edinaoldala.blog.hu/2010/12/30/adatkeres_az_oit_tol_cselekvokepesseg_igazolasa

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.05.26. 14:04 Szólj hozzá!

Címkék: vagyonőri igazolvány

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr432934123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása