Másfél évvel ezelőtt - 2009. július tizennyolcadikán – Dunakeszin, a repülőnapon, a búcsúmutatvány végrehajtása közben egy hirtelen széllökés miatt lezuhant  egy Zlin-142-es kisrepülőgép.  E baleset következtében a helyszínen dolgozó biztonsági őr az életét vesztette. 

„Az áldozat tagja volt a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara (SzVMSzK) Budapesti Szervezetének, a szakmában dolgozók érdekvédelmi köztestületének. Barátai és kollégái lelkiismeretes munkatársnak és gondos családapának ismerték. Vörös László özvegye és két gyermeke a baleset óta eltelt időszakban sem tudta feldolgozni a tragédiát, és a család anyagilag is nehéz helyzetbe került.

Az SzVMSzK Budapesti Szervezete minden rendelkezésére álló eszközzel védeni igyekszik tagjai érdekeit, jogaik érvényesülését. A tragikus körülmények között elhunyt tagtársunk emléke előtt tisztelegve az elnökség úgy döntött, hogy családját 300 ezer Ft adománnyal támogatja. A döntéshozók szándéka szerint a támogatás a lehető legjobb helyre kerül, és ha kis mértékben is, de hozzájárulhat a nehézségek áthidalásához és a család további boldogulásához.

Az adomány a Budapesti Szervezet székhelyén 2011. március 24-én, 14.00 órakor került átadásra özv. Vörös Lászlóné részére.”

                       

Idézet forrása:

http://www.szvmszk.hu/index.php?&pg=hirek&do=read&newsID=159

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.03.25. 19:18 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr82771602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása