Az SzVMSzK országos elnöksége a decemberi ülésén úgy döntött, hogy idén is megrendezik a Miss Security versenyt. Ezúttal Békés megyében. Azért ott, mivel a tavalyi - azaz a Győrben megrendezett I. Miss Security  - győztes  e megyéből származik.

A több mint százezer személy- és vagyonőr mindössze kb. 10 százaléka nő. Ők többszörösen is nehéz helyzetben vannak. Részben azért, mert a munkaadók sokszor nem akarják alkalmazni őket  - amit azzal próbálnak kimagyarázni, hogy a megbízó férfi őrt szeretne -. Másrészt a társadalomban kialakult előítéletekkel is meg kell küzdeniük, hiszen egyesekben olyan elképzelés él a női biztonsági őrökről, hogy érzéketlenek, férfiasak, tramplik, ápolatlanok…

Pedig ez nem így van! S e versenynek pont az a célja, hogy bebizonyítsa, hogy ők is emberek és NŐK!

 

Képek az I. Miss Security versenyről:

 

.

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

.

 

 

 

 

 

 

 

    .

 

  

   

 

 

 

.

 

 

    

 

 

 

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2011.01.13. 13:25 Szólj hozzá!

Címkék: kamara diszkrimináció miss security

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr522580964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása