A Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara néhány nappal ezelőtt rendkívüli elnökségi ülést tartott Budapesten - az SZVMSZK Székházában -. E tanácskozás alkalmával meghatározták a 2011-es év főbb célkitűzéseit,  illetve megerősítették a tavaly megválasztott elnök - Német Ferenc  -  mandátumát.

„A Kamara álláspontja szerint az EU-s elnökségből eredő többletfeladatokra  olyan - a magánbiztonsági ágazat koordinációját segítő - stratégia kialakítása szükséges, amely párhuzamban áll a Belügyminisztérium által meghatározott prioritásokkal és igazodik az EU-s jogharmonizációból eredő kötelezettségekhez.

Német Ferenc, a Kamara elnöke szerint az oktatás/képzés átalakítása, folyamatossá tétele, valamint az ágazatban az egyablakos ügyintézés megvalósítása lehetnek azok a célok, amelyeket 2011 végéig szükséges elérni.  További fontos feladatként jelölte meg minden olyan kezdeményezés felkarolását, amely az ágazat szakmai elképzeléseit, haladását támogatja.

Végezetül hozzátette, hogy  a Kamara minden területen illeszkedik a Belügyminisztérium célkitűzéseihez és lehetőségeihez mérten minden segítséget megad a jogalkotási munka szakmai javaslatokkal való támogatásához.” (Idézet: www.szvmszk.hu)

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.12.10. 12:18 Szólj hozzá!

Címkék: kamara

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr582506367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása