Az SZVMSZK Hajdú-Bihar Megyei Szervezete  2010. május 29-én délelőtt 10 órától este 10 óráig majálist tart, melyre tisztelettel meghívja tagjait és családtagjaikat!

A majális helyszíne:  Kerekestelepi Fürdő (Debrecen Szávay Gy. utca 22.)

A rendezvény zártkörű lesz, ezen a napon a fürdőbe csak a kamarai tagok, illetve családtagjaik, valamint a velük érkező vendégeik léphetnek be. A belépés ingyenes!

A résztvevők térítésmentesen használhatják az öltözőket, a két meleg és az egy hideg vizes medencét, a két fedett teniszpályát, focipályát, valamint a játszóteret. A fürdő területén felállításra kerül egy kétszáz személyes sátor az étkezések lebonyolítására. A program délelőtt 10 órakor mazsorettek zenés felvonulásával kezdődik.

A nap folyamán a gyerekek és a felnőttek is különböző, játékos ügyességi- és sportvetélkedőkön mérhetik össze tudásukat, nyereményekért. (foci, tenisz, asztalitenisz, tollaslabda, úszás, légfegyveres lövészet, kötélpálya, stb.)

Ismét lesz a gyerekeknek arcfestés, hajfonás és kézműves foglalkozás, a férfaknak sörivó verseny, a hölgyeknek hajvasalás, hajrakás, arcmasszázs!

A szervezők várják azok jelentkezését, akik a főzőversenyen indulni kívánnak! A csapatok lehetnek családi, baráti társaság vagy céges. A főzés bográcsban vagy üstben történik, a főzendő mennyiség az induló csapatok számától, illetve a majálisra jelentkezők létszámától függ! A versenyen a rendezők által biztosított alapanyagból minden indulónak sertéspörköltöt kell készíteni. Azt eszünk, amit a csapatok főznek! (Az indulók részletes tájékoztatást kapnak.)

Az ebéd a kamarai tagok és családjuk részére  előzetes jelentkezés, egyeztetés esetén ingyenes, vendégeik étkezése a fürdő területén működő büfében és étteremben biztosított. (Természetesen a résztvevők az otthonról hozott ételt-italt behozhatják!) A programot este hét órától élőzenés fürdőbál zárja! A majálisra 2010. május 20-ig lehet  jelentkezni!!

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.05.17. 18:42 Szólj hozzá!

Címkék: kamara vagyonvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr152010848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása