Levél: „Egy újabb átverős trükkre szeretném felhívni a figyelmeteket!  A hirdetők különböző termékek, szolgáltatások reklámozására keresnek embereket.  Ezeket  e-mailben kellene  a hirdetésre jelentkezőknek  másokkal is megismertetniük, megadott e-mail címekre!

A „munka” megkezdése előtt 500 forintot kérnének a hirdetést feladók   átutalni egy adott  bankszámlaszámra.  Az 500 forint a leírásuk szerint tartalmazza a regisztrációs díjat és az első munkacsomagot, az e-mail címekkel együtt!

Mindebből persze  semmi sem igaz,  nem szabad nekik bedőlni!

Igaz, hogy "csak" 500 forintod bánja, ha bedőlsz nekik, de gondolj bele, naponta hányan utalhatják át nekik ezt a pénzt! Feljelenteni nem érdemes őket, mert a rendőrség ki fog nevetni, ha azt mondod, hogy ötszáz forinttal vertek át! SZÓVAL NE UTALJ  NEKIK SEMMILYEN PÉNZT!!!!”

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.03.11. 11:50 Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés levelek

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr351830969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása