I. VERSENYFELHÍVÁS

 

Rendező: SZVMSZK Országos Szervezete és a Győr-Moson-Sopron megyei szervezet

 

A döntő helyszíne: Győrújbarát, Panoráma Étterem, Győr-Gyirmót Aranyhal Étterem

 

A döntő időpontja: 2010. május 7. péntek 16 órától 2010. május 8. szombat 16 óráig

 

A verseny célja:

 

·         megválasztani 2010-ben a vagyonvédelmi kamara legszebb hölgy tagját

·         a hölgyek szerepének bemutatása a biztonságvédelmi szakmában

·         erősíteni a vagyonvédelmi kamara pozitív megítélését

·         tartalmas kikapcsolódást nyújtani a résztvevőknek

 

 

(a versennyel egy időben és azonos helyszínen az II. Országos SZVMSZK Horgászversenye is lebonyolításra kerül, valamint az SZVMSZK Győr-Moson-Sopron megyei szervezet Majálisa)

 

 

II. RÉSZVÉTEL FELTÉTELE

 

·         SZVMSZK-ban a jelentkezés napjától a verseny napjáig aktív kamarai tagsággal rendelkezzen

·         Biztonságvédelmi szakmában való foglalkoztatása, formaruha viselése

·         Versenyszabályzat elfogadása

·         Nevezési díj nincs

 

 

Jelentkezni 2010. március 20-ig a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével és 1 db egész alakos és 1 db portré kép megküldésével lehet a miss.security@szvmszk.hu e-mail címre. Ami 2010. április 1-én felkerül a kamarai honlapra. (www.szvmszk.hu)

 

A miss.security@szvmszk.hu e-mail címre megküldött jelentkezés (III/A) NYILATKOZATÁT  3 napon belül postára kell adni (9024 Győr, Mónus Illés u 47-49. szám alá) mellyel igazolja, hogy az általa megküldött személyes adatok valódiak.

 

Jelentkezési laphoz csatolni kell egy A4-es méretű ÖNÉLETRAJZ tartalmú bemutatkozást. (III/B.)

 

(Ha a versenyzőkkel családtag, vagy kísérő is részt kíván venni az rendezvényen külön kérjük jelezni április 12-ig - saját költségén - . Amennyiben bármely megyéből kamarai tag részt kíván venni a rendezvényen, mint vendég azokat is szeretettel várjuk. A kamara igazolvány száma szerint étkezési jegyet kapnak.)

 

III. VERSENYSZABÁLYZAT

 

A versenyre jelentkezhetnek azok a hölgyek akik az SZVMSZK-ban a jelentkezés napjától a verseny napjáig aktív kamarai tagsággal rendelkeznek. Korhatár nélkül, a jelentkezési feltételek és a nyilatkozat alapján 2010. március 20-ig.

 

A jelentkezőktől beküldött anyag a kamarai honlapon 2010. április 01-től megjelenik. Az elődöntőt a kamarai honlapon leadott szavazatok alapján értékeljük. A kamarai honlapra való felkerülést követően minden kamarai tagsággal rendelkező személy szavazhat a honlapon keresztül a versenyzőkre, amennyiben ott regisztráltatta magát.

 

Minden kamarai tag csak egy alkalommal szavazhat, ezen az egy alkalommal minden megye egy versenyzőjére adhat le szavazatot. A honlapon 2010. április 20-ig lehet szavazni. A honlapon történő szavazás eredményeként minden megyéből részt vesznek a versenyen azok a hölgyek, akik a legtöbb szavazatot kapták. Minden megyében a legtöbb szavazatot kapott hölgy bekerül a döntőbe, a nagy létszámra való tekintettel Pest megye és Budapest 3-3 fővel kerül be a döntőbe.

 

Szavazatok eredményei a honlapon megtekinthetők 2010. április 22-től. A döntőbe jutottakat ennek alapján, e-mailen és telefonon is kiértesítjük 2010. árpilis 26-ig.

 

A döntőbe jutott hölgyeknek május 7-én 16 óráig meg kell jelenniük Győrújbaráton a Panoráma Panzióban (részletes tájékoztatást küldjük), ahol hozzájárulásukat adják írásban ahhoz, hogy a döntőn részt kívánnak venni, illetve ekkor megkapják a rajtszámukat. A versenyben való részvétel feltétele a fenti időben a rajtszám átvétele. Ezt követően elfoglalják a szálláshelyüket, részükre fodrászt és kozmetikust biztosítunk.

 

 

2010. május 7-én 20 órakor

 

A hölgyek bemutatkozása szerintük - szabadon választott - legelőnyösebb öltözetben.

Bemutatkozás alkalmával röviden beszélni kell önmagukról. (1-2 perc)

 

A zsűri már az első bemutatkozást is pontozza, eredményhirdetés a döntő végén.

 

2010. május 8-án 10 – 12 óráig

 

Folytatódik a döntő Győr-Gyirmóton az Aranyhal Étterem területén. A versenyzők. kb. fél órás időközönként különböző ruhákban vonulnak fel.

Átöltözési lehetőség, kozmetikus és fodrász biztosítva. Saját frizura és smink megengedett.

 

a./ Az első megjelenés formaruhában történik, ez alkalommal bemutatkozik a nagyközönségnek, beszél a szakmáról, a saját munkájáról (3 percben)

 

b./ A második felvonulást rövid shortban és top felsőben teszik meg a versenyzők, ez alakalommal feladatmegoldást kell teljesíteni tételhúzás alapján.

 

c./  Harmadik alkalommal társasági öltözetben kell megjelenni a színpadon, a díjat is ebben a ruhában kell átvenni

A verseny alatt mindenki a saját ruháját használja. A szervezők egységesített színpadi ruhát nem tudnak biztosítani.

 

A résztvevők hozzájárulnak, hogy a versenyen, az azt követő, illetve a versenyt megelőző, a versennyel kapcsolatos programokon készült képeket, filmeket a szervező bizottság korlátozás nélkül felhasználhassa mind belföldi mind külföldi médiában.

 

A zsűri döntésének megfellebbezésére lehetőség nincs. A versenyzők kijelenik, hogy a zsűri döntését elfogadják, az ellen panaszt nem tesznek, azt bíróságon és egyéb fórumon meg nem támadják.

 

Miss Security 2010 nyertesének jelképes megkoronázása után a koronát egy évig magánál tarthatja, de a következő verseny alkalmával azt a szervező bizottságnak vissza kell juttatni.

 

Díjátadás: 13 órakor

 

Díjak:

Első helyezett 1 évig viselheti a Miss Security elnevezést, melyet a különböző kamarai kiadványokban megjelentetünk.

 

További díjak:

Wellness csomag, mini laptop, mobiltelefonok, ajándékutalvány, ajándékcsomag, kozmetikai csomag és még számos apró kedvességek és figyelmességek.

 

Díjakat az SZVMSZK Országos Szervezete biztosítja.

 

Szervezést az SZVMSZK Győr-Moson-Sopron megyei Szervezete végzi.

 

Ebéd 14 órakor

 

Ebéd után a bevállalós lányoknak vizes póló verseny.

 

Zsűriznek: a horgászverseny résztvevői, közönségdíj.

 

A JELENTKEZÉSI LAP és a BEKÜLDENDŐ DOKUMENTÁCIÓ LETÖLTÉSE (.DOC formátumban)

 

A JELENTKEZÉSI LAP és a BEKÜLDENDŐ DOKUMENTÁCIÓ LETÖLTÉSE (.PDF formátumban)

 

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2010.02.20. 13:25 1 komment

Címkék: kamara vagyonvédelem

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr721775326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.02.21. 00:19:42

Most kapásból tudnék 10 fontosabb dolgot mondani a kamarának, mint hogy ezzel faszkodjon. Kó lenne ha felébrednének már, és kihúznák a kezüket a biliből, amelybe belelóg.
süti beállítások módosítása