A férjem egyik kedvenc étele - én viszont képtelen vagyok megenni :) - .

 

Hozzávalók:

60 dkg pacal,

5 dkg liszt,

2 dl tejszín,

só, bors, babérlevél,

10 dkg ecetes paprika,

1 fej vöröshagyma,

1 db sárgarépa,

1 dl étolaj.

 

Elkészítés:

A megabált felcsíkozott pacalt visszatesszük az átszűrt abáló lébe, majd a sárgarépát lereszeljük, és az olajon lepirítjuk, ezután hozzátesszük a leveshez. Ezután behabarjuk, majd kiforralás után tálaljuk.

 

Szerző: EdinaEdina  2009.12.18. 15:33 Szólj hozzá!

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr871606665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása