Tegnap volt az SzVMSzK országos tisztújító küldöttgyűlése. Ennek megtartására azért most került sor, mert a 2011. évi XXIV. Törvény átmeneti rendelkezéseinek értelmében a Kamara - most már előző - országos szervezete az új országos szervezet megválasztásáig, de legkésőbb 2012. február 29-éig működhetett tovább.

Ahogy a címben olvasható is, a  jelöltek közül a küldöttek Német Ferencet választották meg elnöknek.  

Ő immár egymás után harmadszor tölti be ezt a pozíciót, tehát jócskán van rutinja. Ennek ellenére nem lesz könnyű dolga, hiszen idén január elsejétől megszűnt a magánbiztonsági ágazat dolgozói számára a kötelező SzVMSzK-tagság, s ez bizony súlyos kihívást jelent a Kamara számára.

 

 

 

Bookmark and Share

Szerző: EdinaEdina  2012.03.01. 06:59 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr914252925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chivaska 2012.03.04. 16:44:15

Sógor,koma,jó barát! ma megválasztunk téged ismét,aztán mi továbbra is jól élünk,mint eddig,a többi(egyszerű mezei biztonsági őr) le van sz@rva!
süti beállítások módosítása