Két biztonsági őrt lőtt meg egy férfi Budapesten a XIII. kerületi  Váci úti Tescóban csütörtök este nyolc óra után.

 

A www.fn.hu beszámolójából megtudhatjuk, hogy  két férfi a hipermarketben vásárolgatás közben – az édességekből - eszegetett, ezért a biztonsági őrök be akarták vezetni őket egy elkülönített szobába, hogy ott ellenőrizhessék őket. Ezután az egyik férfi egy 9 mm-es éles lőfegyverrel elkezdett lövöldözni. Az egyik őrt hason lőtte, őt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Egy másikat a karján találta el, ő súlyos sérüléseket szenvedett.

A lövöldöző férfit és társát elfogták a rendőrök.

A Blikk helyszínen tartózkodó tudósítója szerint a tragédia ellenére nem zárták be az áruházat, „a vértócsák ellenére zavartalanul folyhatott a hosszú hétvége előtti bevásárlás”.

 

 

Az őrkollégáknak mielőbbi jobbulást!!!

 

Szerző: EdinaEdina  2010.08.20. 08:10 5 komment

Címkék: videó vagyonvédelem bolti őrzés

A bejegyzés trackback címe:

https://edinaoldala.blog.hu/api/trackback/id/tr532234564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viharkabát 2010.08.20. 11:54:00

Na az elfogásnak pl. pont szemtanúja voltam. A fickó ugyan nem nézett ki huszonévesnél többnek, a pisztoly amit elvettek tőle ellenben egy PA-63-nak tűnt. A formaruhás őr a vásárlókat (teljesen jól) azzal nyugtatta, hogy gázfegyver. Kissé "sértődöttek" lehettek, mert négyen verték a fickót az elektromos kütyüket áruló pultnál, mint a répát. Ezután elmentem sört venni. Tanúskodjon aki erre van beállítódva.

Közöd??? 2010.08.22. 16:53:03

elképesztő, sajnálom a lelőtt fickókat. szaros 500 as órabérért vásárra viszik a bőrüket

varjuthu 2010.08.24. 21:04:52

Tud valaki olyan linket, ahol nagyjábol, de pontosan meg lehetne tudni, hogy mi is tortént? PL. Hányan voltak a kollégák, milyen fegyver volt, mikor volt a lovés, stb.
Amugy jobbulást a kollégáknak, és fuggetlenul az alulinformáltságomtol, gratulálok a bátorságukhoz. !!!!!

( a kamara lapján probáltam utánanézni, de egy ugy látszik nincs hirértéke )
süti beállítások módosítása